Genieten van de rust

Uitgestrekte natuur binnen handbereik

Kamperen bij Bonte Specht

Even bijkomen in Twente? Klap uw luifel uit of zet uw tent op en kom tot rust op vakantiepark de Bonte Specht in Hoge Hexel.

We bieden naast een aantal huisjes en chalets, ook tal van fijne kampeer- en camperplekken in een rustig, bosrijk en gemoedelijk gebied. Door de centraal gelegen vis- en zwemvijver is er voldoende ruimte voor een ontspannen verblijf.

CHECK DE BESCHIKBAARHEID

Daarnaast is ons park gunstig gesitueerd; het toeristische centrum van Wierden en Nijverdal is zeer goed en snel bereikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uitstapje naar Attractiepark Hellendoorn, of een fietsroute over de heide.

Uiteraard is ons park van allerlei sanitaire gemakken voorzien, zoals een schone douche, wc’s en een spoelplek voor de nodige afwas. Uiteraard zit een stroompunt inbegrepen.

U verblijft al een nacht op ons park voor een bedrag van € 18,50. Op het park is voldoende parkeergelegenheid. Tevens heeft u het gemak van gratis stroom, douches en (glasvezel) wifi en is er mogelijkheid gebruik te maken van een wasmachine. U kunt daarnaast gebruik maken van onze visvijver. In onze visvijver zitten onder andere karpers (10 - 80 cm), voorns en goudwindes.

Wanneer wil jij bij ons komen kamperen?

Voer je gewenste verblijfperiode
en -plek in en controleer hier
eenvoudig de beschikbaarheid!

Rustig
Druk
Volgeboekt